مقاله

آجیل چیست؟

آجیل چیست؟

در این مقاله با آجیل و خشکبار و همین طور بیان فرق آجیل و خشکبار آشنا می شویم. پس اگر شما هم تفاوت آجیل و خشکبار را نمی دانید و آن ها را در یک گروه می دانید با همراه ما باشید تا با آن ها ها شویم و علت فرق آجیل و خشکبار را بدانیم. در نهایت می توانید پس از کسب این شناخت نسبت به خرید آجیل یا خرید خشکبار و انواع مختلف آن ها از فروشندگان معتبر در این زمینه اقدام کنید.

آجیل و خشکبار از آن دسته از خوراکی های محبوب و مفیدی هستند که سهم ویژه‌ ای از سبد غذایی خانواده و به خصوص مهمانی ها با دوستان ، مراسم های دوستانه دارند. بدون شک همه ما نام این دو محصول را اغلب با هم شنیده ‌ایم اما شاید در برخی از موارد فکر کنیم که آجیل و خشکبار در یک گروه غذایی قرار میگیرند و دارای ترکیبات و خواص مشابه هستند. اما باید بدانید این باور غلط است و آجیل و خشکبار ماهیت جداگانه ای دارند. این دو گروه از محصولات متنوع و فراوانی تشکیل شده اند که هر کدام از آن ها فواید مهمی را برای سلامتی بدن به ارمغان می آورند.

آجیل چیست ؟

آجیل یکی از محبوبترین و خوشمزه ترین خوراکی هایی است که در مهمانی ‌ها و مناسبت ‌ها و حتی دورهمی های با دوستان مورد استفاده قرار گیرد. در این گروه انواع مختلف مغزها و تخمه ها قرار می ‌گیرند که هر کدام از آن ها به تنهایی یا به صورت مخلوط با یکدیگر قابل استفاده هستند. برخی از انواع آجیل در مناسبت های سنتی ایران مانند عید نوروز و شب یلدا هستند که جز خوراکی های غیرقابل حذف در چنین مراسماتی هستند و هر کدام از آن ها از ترکیب های متفاوتی نیز تشکیل شده اند. انواع مختلف آجیل علاوه بر خاصیت سرگرم کننده ای که دارند خواص و فواید زیادی را برای سلامتی نیز به ارمغان می آورند و استفاده از آن ها در حد نرمال در طول شبانه روز می تواند بخشی از انرژی مورد نیاز بدن را برای فعالیت های روزمره و دریافت برخی ویتامین ها و مواد معدنی مهم برای بدن فراهم کند.

آجیل به مخلوطی از میوه های خشک شده برخی گیاهان گفته می‌شود که بنا بر ذائقه به صورت تکی یا ترکیب با سایر اقلام مصرف می‌شود. این ترکیب مقوی، در حقیقت مغز و دانه های خشک‌ شده برخی گیاهان‌ هستند که از طعم خوبی برخوردار می‌باشند.

مصرف آجیل چه خواصی برای بدن دارد؟

آجیل چون از ترکیب چندین مغز مفید تشکیل شده است خواص و فواید بیشماری برای دارد. مواد مغذی موجود در آجیل شامل انواع ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین، کالری، امگا ۳، فسفر، منیزیم، کلسیم، سدیم و شمار دیگری از مواد مورد نیاز برای بدن است؛ به همین دلیل استفاده از آجیل به بازسازی و تقویت قسمت های مختلف بدن کمک می کند. از جمله خواص استفاده از آجیل می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کمک به بهبود سوخت و ساز بدن
  • تقویت کننده ایده آل قلب
  • جلوگیری از بروز بیماری پوکی استخوان
  • کاهش و تنظیم میزان کلسترول خون
  • تنظیم میزان فشار خون
  • کمک به بهبود وضعیت پوست و مو
  • و…

برخی از معروف ترین انواع آجیل ها عبارتند از :

  • گردو یا مغز گردو ؛
  • بادام درختی یا مغز بادام ؛
  • بادام زمینی ؛
  • بادام هندی ؛
  • فندق ؛
  • پسته یا مغز پسته ؛
  • نخودچی ؛
  • تخمه کدو یا مغز آن ؛
  • تخمه آفتابگردان یا مغز آن ؛
  • تخمه ژاپنی ؛
  • و … .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *